Den perfekte picnickurv – Lækre opskrifter til din picnic
Den perfekte picnickurv – Lækre opskrifter til din picnic
Vitaminer

Den perfekte picnickurv – Lækre opskrifter til din picnic

06.Aug.2022

En god gammeldags picnic er en sikker vinder, når man skal hænge ud i det gode vejr. Når det er sommer, ender man ofte ude på heldagseventyr, hvilket kan gøre det svært at få indtaget nok mad og væske. Her kommer den perfekte picnic kurv ind i billedet.

Den perfekte mad til din picnickurv 

Her finder du opskriften på to favoritmåltider, som er den perfekte mad til picnic, når det skal være nemt både at lave – og nemt at spise uden tallerken og bestik! Derfor introducerer vi hermed wrappen og veggie burgeren. Pssst.. Begge måltider er vegetariske, så man risikerer ikke at have kød liggende for længe ude i solen.

Begge vegetariske måltider består af hjemmelavet falafel fars. Til wrappen formes de som de velkendte kugler, hvorimod de er formet som bøffer til sandwichen.

Falafel farsen består af: 
2 dåser økologiske kikærter 
1 bundt forårsløg
1/2 bundt persille
1 håndfuld spinat (der er rig på mange vitaminer og mineraler nemlig – A-, B2-, B6-, C-, E- og K-vitamin, folat, calcium og jern) 
1 spsk. spidskommen
2 spsk. tahin 
2 spsk. salt
1 æg

Det hele skal blot blendes sammen og steges i olie på panden (hvis du vil undgå olien, kan du med fordel lave dem i ovnen, dog med et mindre sprødt resultat)

De lækre falafler lægges ind i en madpandekage og så tilføjes godt med grønt! Revet gulerod, broccoli, rød peber og tomat. Mums – så kan man altså ikke undgå at føle sig mæt og tilfredsstillet! I veggie burgeren toppes burgeren med bagt portobello, spinat, tomat, rødløg og lækker mozzarella. Yes, yes og yes! Med en af disse to (eller begge) så er din picnickurv altså reddet.