Lækre sommerretter til at holde en sund livsstil
Lækre sommerretter til at holde en sund livsstil
Vitaminer

Lækre sommerretter til at holde en sund livsstil

12.Jun.2021

Mange ønsker at nyde sommeren i fulde drag, uden at gå på kompromis med en sund livsstil – og det kan sagtens lade sig gøre. Sommeren kan være lige så pragtfuldt, som den plejer, hvis man blot husker at tænke over, hvad man spiser, hvor ofte man bevæger sig, og om man husker at få de nødvendige vitaminer.

Sund livsstil – 8 gode råd til lækre sommeretter

1. Spis en stor og fiberholdig og proteinrig morgenmad – så undgår man overspisning i løbet af dagen, når man er på farten.

2. Lav din egen to-go frokost til strandturen – så falder man ikke i “pizza-fælden” og man sparer samtidigt penge.

3. Tag cyklen eller gå – vejret er (forhåbentligt) skønt, og det er gratis motion.

4. Snup en sodavandsis fremfor flødeisen – gør det til en særlig ting at skulle spise en flødeis og forsøg for det meste af spise en let ispind i stedet.

5. Skift grillpølserne ud med grøntsagsspyd eller lækker fisk – man behøver jo ikke spise fire grillpølser, når der ofte er andet lækkert udvalg også.

6. Skift slikskålen ud med en frugtsalat i ny og næ – det er sommer, og hvem elsker ikke vandmelon eller saftige jordbær med mælk på?

7. Drik en masse vand – din krop har brug for væske i varmen, men har du svært ved at få det ned, så tilsæt dine yndlingsfrugter eller grøntsager – det giver nemlig en dejlig smag.

8. Slap af og nyd det – sommeren handler ikke om restriktioner, men med fornuft og en sund tankegang undervejs, kan man sagtens få en sund (og god) sommer.