Madplan til hele ugen – Få inspiration til en lækker madplan
Madplan til hele ugen – Få inspiration til en lækker madplan
Vitaminer

Madplan til hele ugen – Få inspiration til en lækker madplan

05.Sep.2022

Det kan være praktisk at lave en madplan, men det svipser dog af og til. Derfor deler vi her et eksempel på sådan en af slagsen til inspiration.

Lækker madplan til hele ugen:

Mandag: Rester fra Bone Broth – den famøse bone broth, der kan resultere i en del suppe, så både fryseren og maven bliver fyldt godt op med resterne! Det er skønt, når noget, der smager så godt, er rig på både vitaminer og mange mineraler

Tirsdag: GNOCH GNOCH – who’s there? GNOCCHI WITH SPINACH! Tirsdagen står i vegetarisk-tegn med en omgang gnocchi med spinat og parmesan!

Onsdag: ”Hvis det kan flyve, må det spises med fingrene”, men det gælder altså også wraps – i alle former. Der er da ingen der kan spise sådan én med kniv og gaffel. Så onsdagens menu er fingermad – nemlig fyldte salatblade!

Torsdag: Tærte med spinat og laks! Her er både C-vitamin og omega-3 tænkt ind. I vinterhalvåret kan det være godt med nogle vitaminer til at vedligeholde immunforsvaret – og man skal jo gerne spise fisk et par gange om ugen.

Fredag: Rester – ofte hober der sig lidt lækre rester op i køleskabet fra både tirsdag, onsdag og torsdag! Og det kan man lige så godt udnytte!

Lørdag: Det er endelig weekend og her er der plads til improvisation. Måske du skal spise ude eller have gæster?

Søndag: Æggekage med rosenkål – man skal passe på med at pille ved en klassiker, som en æggekage med kartofler og bacon nu er, men nogle gange betaler det sig alligevel at tage chancen! Rosenkål er nemlig i sæson, og er noget af en superfood – det er blandt andet rig på C-vitamin. Og æg er især en god spise, da man ikke kan få D-vitamin fra solens stråler i vinterhalvåret.

Nogle gange er det nemmere end andre at lave en madplan, og så ryger den ene ret efter den anden bare ned på ”papiret”, men det er også lækkert med lidt inspiration i ny og næ.

Hold dig opdateret her på siden for flere opskrifter!