Laktase-tilskud | Nu kan du også få mandlen i risalamanden
Laktase-tilskud | Nu kan du også få mandlen i risalamanden

Laktase-tilskud | Nu kan du også få mandlen i risalamanden

Sidder du hvert år og kigger langt efter risalamanden, fordi du må holde igen på grund af laktoseintolerance, også kaldet mælkeintolerance? Så er du ikke den eneste. Faktisk anslås det, at op i mod 5% af den danske befolkning lider af laktoseintolerance. Og for dem, kan den søde juletid være svær. Julen er nemlig en højtid med masser af traditioner - også når det gælder maden. Her bliver der sat både grød, sovs og kager på bordet, som alle kan indeholde mælkeprodukter.

Hvad er laktoseintolerance?

Hvis man har laktoseintolerance vil det sige, at man ikke kan fordøje mælkesukkeret i tarmen, som mejeriprodukter indeholder. Det skyldes, at man mangler enzymet laktase. Men der er ingen grund til at mælkesukker skal ødelægge måltidet for dig, der er laktoseintolerant! I dag findes der nemlig mange laktosefri og plantebaserede alternativer til mejeriprodukter, og dem kan man med fordel se til når det gælder årets julemiddag – om end det ikke altid er muligt at undgå mælkesukkeret helt. Et laktasetilskud kan være en løsning på dette.

Laktose-tilskud

Hvis du har brug for et tilskud til at kunne nyde et mejeriprodukt i ny og næ, kan Apovit Laktase være en mulighed. Apovit Laktase indeholder laktaseenzym. Laktaseenzym forbedrer laktosefordøjelsen hos personer, der har vanskeligt ved at fordøje laktose.

Apovit Laktase fås på apoteket.