Immun Mæl­ke­sy­re­bak­te­rier & C-vita­min 30 kaps­ler

C-vita­min bidra­ger til immun­sy­ste­mets nor­male funk­tion

Alle voksne og børn fra 3 år der ønsker et tilskud af mælkesyrebakterier og C-vitamin til rejsen.

Start evt. med at tage kapslerne et par dage før afrejsen. Nem at have med på turen

Købes på apoteket.

Køb produktet online:

Immunforsvar

Vitamin C bidrager til immunsystemets normale funktion.
Vitamin C bidrager til at vedligeholde immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning ved et dagligt indtag på 200 mg ud over det anbefalede daglige indtag af vitamin C.

Energi

Vitamin C bidrager til et normalt energistofskifte.

Skønhed

Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.

Knoglesundhed

Vitamin C bidrager til den normale dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler.

Mental funktion

Vitamin C bidrager til en normal psykologisk funktion.

Dose­ring

Klik for at læse mere

Anbefalet daglig dosis: 1 kapsel.

Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.

Opbevares uden for små børns rækkevidde.
Opbevares tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod sol.
Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost.

Ingre­di­en­ser

Klik for at læse mere

*% af referenceindtag

Ingredienser: Mælkesyrebakterier (Bifidobacterium animalis spp. lactis BIFOLAC™12, Lactococcus lactis SP38, Lacticaseibacillus rhamnosus BIFOLAC™GG, Bifidobacterium bifidum SP9, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus SP5, Lactiplantibacillus plantarum 14D, Streptococcus thermophilus SP4, Lactobacillus acidophilus BIFOLAC™ 5, Bifidobacterium longum BB536, Lacticaseibacillus casei LC03), pregelatineret majsstivelse, majsstivelse, geleringsmidler (hydroxypropylmethylcellulose [kapsel], gellangummi), fructo-oligosaccharider (FOS), vitamin C (L-ascorbinsyre), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Vid­ste du at ...

Mælkesyrebakterier har ikke noget med mælk at gøre, men de kaldes mælkesyrebakterier, fordi bakterierne omdanner laktose til mælkesyre