Kalk børn 90 tyg­ge­tab­let­ter

Kalk er nød­ven­digt for bar­nets nor­male vækst og knogle­ud­vik­ling

Alle børn fra 3 år og derover, der ønsker et tilskud af kalk.

Tyggetablet med appelsinsmag.

Købes på apoteket.

Købes på apoteket eller online:

Knoglesundhed

Calcium bidrager til at vedligeholde normale knogler.
Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler.

Energi

Calcium bidrager til et normalt energistofskifte.

Muskelfunktion

Calcium bidrager til en normal muskelfunktion. 

Dose­ring

Klik for at læse mere

Anbefalet daglig dosis til børn fra 3 til 10 år: 1 tyggetablet.
Anbefalet daglig dosis til voksne og børn fra 11 år: 1–2 tyggetabletter.

Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.

Opbevares uden for små børns rækkevidde.
Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost.
Indeholder sødestoffer. Overdreven brug kan virke afførende.

Ingre­di­en­ser

Klik for at læse mere

*% af referenceindtag

Ingredienser:Calciumcarbonat, sødestoffer (xylitol, isomalt, sucralose), stabilisator (polyvinylpyrrolidon), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer), aroma (appelsin).

Opdag flere kosttilskud

Med bl.a. D-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion hos børn

Multi jordbær

90 tyggetabletter
Læs mere
Med bl.a. D-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion hos børn

Multi tutti frutti

90 tyggetabletter
Læs mere
Med bl.a. D-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion hos børn

Multi cola

90 tyggetabletter
Læs mere
Med bl.a. D-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion hos børn

Multi appelsin

90 tyggetabletter
Læs mere
D-vitamin er nødvendigt for barnets normale vækst og knogledannelse

D-dråber + mælkesyrebakterier

8 ml
Læs mere
D-vitamin er nødvendigt for barnets normale vækst og knogledannelse

D-dråber + mælkesyrebakterier

2x8 ml
Læs mere
D-vitamin er nødvendig for barnets normale vækst og knogledannelse

D-dråber

10 ml
Læs mere
D-vitamin er nødvendig for barnets normale vækst og knogledannelse

D-dråber

2x10 ml
Læs mere

Vid­ste du at ...

Mejeriprodukter er den bedste kilde til kalk, men det findes også i grove og grønne grøntsager, groft brød og havregryn