Har du brug for vitaminer, hvis du har fået børn?
Har du brug for vitaminer, hvis du har fået børn?
VIDEN OM VITAMINER

Har du brug for vitaminer, hvis du har fået børn?

Vi kender alle begrebet “seks om dagen”. Og vi ved, at når vi spiser seks portioner frugt og grønt hver dag – hvor én portion svarer til 100 gram – bidrager det til en sund og god kost. Alligevel spiser voksne i gennemsnit kun omkring 450 gram frugt og grønt dagligt, og kun hver sjette af os får den anbefalede mængde frugt og grønt

Hurtige måltider
Med børn i huset bliver hverdagen ofte hektisk, og madlavningen går hurtigt. Det kan være svært at samle hele familien til måltiderne, og det kan måske være uoverskueligt at finde tid til at lave sund og varieret kost. Det er ikke altid let at finde på nye, sunde retter, så det kan være, man vælger det enkle og lette, som måske ikke altid er det mest næringsrige.

Men har du ikke været så opfindsom og kreativ med kosten tidligere, er det i hvert fald vigtigt, når man har børn. Du skal ikke bare være en god rollemodel og sørge for, at børnene spiser sundt og får nok vitaminer. Du har også selv brug for at spise sundt og få de nødvendige vitaminer og mineraler.

Alt-i-en
Vil du sikre det daglige indtag af nødvendige vitaminer og mineraler, kan du supplere med et kosttilskud. APOVIT® Multi-vitaminmineral tabletter kan du købe på apoteket. Tager du en af disse tabletter dagligt, er det et godt supplement til den daglige kost. Kosttilskuddet kan naturligvis ikke erstatte at spise frugt og grønt, men det er et godt bidrag ved siden af.

Multivitaminer indeholder mange vitaminer og mineraler. Blandt andet A-, C- og D-vitamin samt selen og zink, der bidrager til immunsystemets normale funktion. Et normalt immunforsvar er rigtig vigtigt at have med børn i huset.

Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost.

KILDER:
Fødevarestyrelsen
Danskernes kostvaner 2011-2013, DTU Fødevareinstituttet

Multi tygge

Med bl.a. A-, C- og D-vitamin, zink og selen, der bidrager til immunsystemets normale funktion

75 tyggetabletter

Multi vegansk

Med bl.a. A-, C- og D-vitamin, zink og selen, der bidrager til immunsystemets normale funktion

60 tablettter