Har du brug for vitaminer, når du begynder din anden ungdom?
Har du brug for vitaminer, når du begynder din anden ungdom?
VIDEN OM VITAMINER

Har du brug for vitaminer, når du begynder din anden ungdom?

Endelig! Jobbet forventer ikke længere daglige præstationer. Børnene er flyttet hjemmefra for længst, og det er slut med teenagedramaer og flyttekasser. Nu er det tid til alt det, der ’kunne vente til vi blev gamle’, og så er det jo en rigtig god idé, hvis kroppen også kan følge med i teatret, på weekendturen eller til fremmede himmelstrøg

Klar til en aktiv tilværelse
Der er mange måder at holde sig i form på og sikre en sund stærk krop.

Fødevarestyrelsen anbefaler blandt andet, at du er fysisk aktiv, og at du spiser en varieret kost; bl.a. 600 gram frugt og grønt om dagen, hvoraf mindst halvdelen skal være grønsager. Der er som bekendt mange veje, der fører til Rom. En af vejene er også at give kroppen et dagligt tilskud, der bidrager til en god vitaminbalance. Det er klart, at vitaminer ikke kan erstatte en sund levestil, men de kan give dig noget af det, din krop har brug for.

Anbefaling: Hav det godt
Vil du sikre dit daglige indtag af nødvendige vitaminer og mineraler, kan du gå på apoteket og spørge efter APOVIT® 50+, der er et multivitaminmineralprodukt til personer over 50 år. Produktet er specielt tilpasset alle, der er kommet halvt igennem livet og stadig ønsker at leve det fuldt ud.

Med APOVIT® 50+ får du ekstra af nogle vitaminer i forhold til anbefalet daglig tilførsel: Blandt andet vitamin B1, folsyre og pantothensyre. APOVIT® 50+ indeholder også A-, C- og D-vitamin samt mineralet selen, der bidrager til immunsystemets normale funktion.

Én ting er, at du nu har tiden til at sanse og opleve. Men det er også vigtigt, at kropsformen er solid og immunforsvaret normalt, når du tager ud på oplevelser for livet.

Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost.

KILDE:
Fødevarestyrelsen

50+

Specielt tilpasset personer over 50 år, med bl.a. A-, C- og D-vitamin, zink og selen, der bidrager til immunsystemets normale funktion

100 tabletter

Extra multi voksen

Med bl.a. A,- C- og D-vitamin, zink og selen, der bidrager til immunsystemets normale funktion

60 tabletter